4 Destinatii pentru vacanta de Revelion 2024

Sarbatorirea trecerii intr-un nou an este o traditie la nivel mondial, fiecare tara avand propriul mod de a petrece acest eveniment. Daca iti doresti sa parasesti plaiurile mioritice pentru a descoperi alte obiceiuri si traditii ce au loc in trecerea dintre ani sau daca, pur si simplu, vrei sa petreci in stilul tau Revelionul intr-o destinatie indepartata, la ski sau, de ce nu, pe o plaja exotica, avem cateva sugestii pentru tine!

Tunisia

Tunisia are o cultura vibranta, iar sarbatorirea Anului Nou in Tunis iti ofera ocazia de a experimenta unele dintre traditiile si obiceiurile unice ale tarii. Focurile de artificii pot fi gasite in toata capitala in noaptea de Revelion, insa cel mai bine pot fi admirate de pe terasele luxoase situate pe acoperisurile hotelurilor moderne. Sarbatorirea noului an in Tunis iti ofera de asemenea oportunitatea excelenta de a incerca mancarurile si bauturile tunisiene. De la cuscus si shorba la ceai de menta si produse de patiserie, exista ceva de care sa se bucure toata lumea.

O vacanta in Tunisia trebuie sa inclusa neaparat si o plimbare prin vechea medina din Tunis, vizitarea celebrului Amfiteatru El Djem si un tur in Desertul Sahara.

Oferte de vacanta de Revelion in Tunisia, aici: https://www.directbooking.ro/cautare.aspx?dest=Tunisia&tr=avion&pl=bucuresti&start=1&nra=2&nrc=0&ds=28.12.2023&nrn=7&idf=3417&sort=p

Laponia

Petrece Revelionul anul acesta in Laponia, mai exact in Levi, una dintre cele mai frumoase statiuni montane din nordul Finlandei. Cunoscuta pentru peisajele montane incredibile ce o inconjoara, igluurile din sticla si aurora boreala ce deseori poate fi observata aici, statiunea Levi poate fi locatia perfecta pentru a sarbatori intrarea intr-un nou an.

Chiar daca nu esti un impatimit al sporturilor pe partie, vei avea o multime de activitati interesante de care sa te bucuri – saniusul cu husky, plimbarile cu snowmobilul si safari cu reni sunt cateva dintre ele.

Daca ti-am atras atentia asupra unei vacante de Revelion in Laponia, arunca un ochi aici pentru a gasi cele mai bune oferte: https://www.directbooking.ro/cautare.aspx?dest=Laponia&tr=avion&pl=bucuresti&start=1&nra=2&nrc=0&ds=26.12.2023&nrn=7&idf=3417&sort=p

Thailanda

Thailanda este deja, de cativa ani, o destinatie populara in randul romanilor in perioada rece a anului, in special de Revelion. Asta pentru ca are parte de temperaturi de vara, are o sumedenie de insule cu plaje ce par a fi desprinse din paradis, iar preturile pentru orice activitate sunt mai mult decat prietenoase.

Revelionul in Thailanda este fascinant oriunde, fie ca il petreci in Bangkok sau la o petrecere pe plaja. In Bangkok, localnicilor le place sa se adune in mall-ul in aer liber Asiatique pentru a se bucura de spectacolul focurilor de artificii. Hotelul Lebua din State Tower este un alt loc grozav pentru a observa artificiile. Daca iti doresti o seara romantica, iti recomandam sa mergi intr-o croaziera pe rau si sa savurezi mancare locala in ritmuri thailandeze.

Intra aici pentru a gasi cele mai bune oferte de vacanta de Revelion in Thailanda: https://www.directbooking.ro/cautare.aspx?dest=Thailanda&tr=avion&pl=bucuresti&start=1&nra=2&nrc=0&ds=29.12.2023&nrn=8&idf=3417&sort=p

Singapore

Cu a sa arhitectura futurista si fascinanta, Singapore devine si mai spectaculos in perioada Revelionului. Anul acesta, in Marina Bay vei putea asista la activitati, artificii si spectacole de lumini mai impresionante ca niciodata. De neratat Winter Wonderland, cu ale sale tobogane de gheata, TurboCharged, o arena de kart aflata in Bayfront Event Space, unde iti poti trai visele de Formula 1 si faimosul Muzeu ArtScience. Si, bineinteles, artificiile! Anul acesta, vor porni intr-o locatie mai centrala din Bay.

Intra aici pentru a gasi oferte de vacanta de Revelion in Singapore: https://www.directbooking.ro/cautare.aspx?dest=Singapore&tr=avion&pl=bucuresti&start=1&nra=2&nrc=0&ds=28.12.2023&nrn=9&idf=3417&sort=p