Despre noi

Cine suntem si ce facem?

 

stefan-vasutiu-andreea-vasutiu-balintAm lansat acest blog de turism (de calatorie) pentru a-i inspira si pe altii sa calatoreasca, sa iasa din oras, sa faca sport in aer liber, chiar si pentru cateva ore.¬†Iar pentru ca site-ul se numeste “Doi Turisti“, e nevoie sa dam si o explicatie, nu? Ne numim Vasutiu Stefan si Andreea – iar din septembrie 2017 am mai adaugat o a treia turista familiei ūüôā¬†

Drumetiile noastre ne duc uneori pe dealurile de langa Baia Mare, pe muntii  din judetul nostru (Maramures), din tara, in alte orase, dar si in alte  tari.

Pentru asta ne folosim cel mai des de motocicleta …si practicam, ceea ce se numeste, din cate am auzit…mototurism (intr-un mod cat de ecologic posibil).

Mergem si cu masina.

Alergam pe carari sau trasee marcate, desi ne place intotdeauna sa descoperim zone noi de trail running 

Ne place sa descoperim trasee noi de bicicleta, prin Maramures.

Urcam pe munte.

Ne si cataram pe stanci. 

Iubim zborul cu parapanta (ca …pasageri).

Ne promovam judetul (Maramures), dar si tara, de care suntem mandri.

Ne place sa descoperim locuri noi, ¬†pe care sa le prezentam ca pe o poveste – pentru a-i ajuta pe cititorii nostri sa inteleaga mai clar trairile noastre, ¬†sa retraiasca acea zi petrecuta intr-un loc special. Credem ca acesta este modul perfect de a scrie pe blog – o poveste cu imagini, cu filmari, cu impresii, cu bune si rele, cu recomandari sincere si cu …final fericit!

 

Toate le facem la nivel de hobby (nu ca profesie; sunt absolvent de Comunicare РJurnalism, lucrez de cativa ani in marketing online) , nu avem pretentii cum ca am fi experti in anumite sporturi, in turism sau calatorie Рcredem insa in simplitatea lucrurilor mici, in fascinatia de a descoperi locuri noi; suntem mereu dispusi sa invatam cate ceva nou si sa impartasim din experientele noastre. Vrem ca cititorii nostri sa se poata identifica cu noi si sa nu transmitem niciodata un aer de superioritate :).

Despre materialele pe care le folosim, in pagina de Materiale Utile.

In loc de introducere la blog, gasiti aici un material util.

Unele materiale (VIDEO/FOTOGRAFII) nu ajung pe blog, ci raman doar pe pagina de Facebook Doi Turisti РBlog de calatorie si turism sau pe Instagram, aici.

 

Aparitii in presa:

ProTV – 22.06.2017 – stire/interviu

– Ziarul local Graiul Maramuresului – 06.06.2014 – articol/interviu

– Ziarul online ZiarMMwww.ziarmm.ro – 03.07.2014 – articol/interviu

– Ziarul online MARAMURESENII –¬†www.maramuresenii.ro – colaborari in rubrica de Reportaj si Povestea unei imagini (incepand cu luna octombrie 2014)

 

Toate fotografiile si textele de pe site-ul www.doituristi.ro ne apartin (cu exceptia celor in care am precizat altfel) si nu pot fi folosite fara acordul nostru scris.

One Reply to “Despre noi”

Comments are closed.