In Maramures se mananca bine, mai ales de Paste (P)

Nu stiu voi cum sunteti, dar la mine aproape toate noutatile se “desfasoara” pe Facebook. Evenimente, oferte, promotii – orice legat de viata de zi cu zi, cumparaturi ba chiar si informatii legat de turism sau calatorie. Iar pentru ca locuiesc in Maramures, il iubesc si incerc sa il promovez prin blogul Doi Turisti, nu putini sunt cei care imi cer cate un sfat, o sugestie referitor la lucrurile pe care le pot face aici. Si in functie de preferintele lor, de gusturi si buget gasim impreuna ceva potrivit. Asa am aflat ca in acest an, Hotel Romanita din Recea de langa Baia Mare, are pregatite mai multe surprize de Paste (atat turistilor din tara si strainatate, dar si celor din…zona).

  • In primul rand, merita amintit Pachetul Sejur de Paste in Maramures – 2015. Cu 4 zile/3 nopti, in regim de pensiune completa, Romanita ofera un segur special  ce va include:
  • Pranz Traditional de Paste (la Restaurantul Romanita)
  • Petrecere Moroseneasca cu invitati unul si unul
  • Tombola Iepurasului 🙂

Asa ca daca nu ai nimic planificat intre 11 si 14 Aprilie, vrei sa vezi Maramuresul si sa te bucuri de o mancare excelenta intr-o locatie selecta, aceasta este oferta de care trebuie sa profiti! Detalii gasesti aici.

 

  • In al doilea rand, pentru baimareni (si nu numai), Romanita iti poate aduce mancarea…direct pe tava! Mai exact, te scapa de grija platourilor de aperitive (specifice sarbatorilor romanesti de Paste sau Craciun). O gama variata de aperitive, proaspete, preparate din ingrediente de calitate, pot fi comandate prin telefon – le poti avea exact la timp, pentru musafiri, pentru tine sau pentru familia ta. Ce mod mai bun de a iesi din post decat cu astfel de platouri de aperitive, frumos ornate? Mai trebuie sa adaugi (dupa gust) nelipsitele oua vopsite, drobul de miel si traditionalul cozonac. Eu unul cred ca optiunea aceasta mi se potriveste perfect, deoarece prefer sa imi aloc timpul altor activitati decat cumparaturilor si prepararii unor astfel de platouri – asa ca le las pe seama expertilor de la Romanita.
  • In al treilea rand, perioada de Pasti mai aduce ceva nou, la Romanita – redeschiderea piscinei interioare a hotelului (ce inca trece prin lucrari de amenajare). Mai mult de atat, se anunta si o zona superba de jacuzzi – de 10 Aprilie asadar, toata lumea in apa!

hotel-romanita-piscina-interioara

De ce avem noi incredere in Hotel Romanita incat sa il recomandam ca un loc deosebit de cazare in Baia Mare si in Maramures? Am participat la evenimente organizate aici (in special nunti), cu o mancare excelenta; ne-am bucurat de piscina exterioara (pe timpul verii); l-am recomandat chiar si unor membrii ai familiei si am avut un feedback pozitiv. Asadar, din partea noastre are un maaaare plus! Afla mai multe despre ofertele de mai sus, masa si cazare la Hotel Romanita – Baia Mare.